• Gyldne dråper fra en Birøkter på Sola
Rask levering / Rett fra Bikubene / Naturlig & Kortreist

Hvem vi er

En liten familie med tusenvis av medlemmer

Har man et stort hjerte er det fort mange som blir famile medlemmer. Vi er liten familie bedrift bestående av en Birøkter pappa, en mamma og fire barn som ikke liker bienes spisse ende. Vi har tre hunder to katter og flere hundre tusen bier. 


Glinda's Bier   -   Sandnesvegen 30,  4051 Sola, Org. nummer 929 215 877
De fleste av oss 

bare surrer rundt 

når vi er på Jobb 

Starten

Det startet i 2022 med et par bikuber. Før året var omme hadde vi full produksjon i 6 kuber og godt sammarbeid med flere birøktere. I 2023 over tok vi driften etter flere birøktere og utvidet driften med flere bikuber og  flere produkter.

Hva får oss til å surre

Det var biene som var veien inn i en ny verden. En verden av uante muligheter og undring. Vi oppdager stadig ny produkter og bruksområder for bienes hemeligheter. Gjennom våre produkter håper vi du vil oppdage det samme. 

Hvor finner du oss

Arbeiderene våre er surrer både hit og dit... Produktene våre finner du her

Hjemme utsalg

Vi holder til i Sandnesvegen 30, 4051 Sola og har et lite utsalg her. Vil du sjekke om vi er hjemme kan du ta kontakt på 918 20 501.

Internett

Nettbutikk  glindasbier.no

Facebook  glinda'sbier

Instagram  glinda'sbier

Bondens Marked 

Se hvor vi deltar neste gang.

  REKO ringen   

Se når neste utlevering er.

       Kolnesgården     

Gårdsutsalg

Messer

Vi har deltatt og vil delta på flere messer 

Solamessen

2022, 2023


Kortreis Egesund

2023


Julemarked Varatun

2022, 20232


Vi vil litt mer

Slik når gleden med bier litt flere

Vi har et ønske at alle sider med det å ha bier skal glede flest mulig. En av de måtene vi har valgt å gjøre det på er å la frivilige organisasjoner få lov å selge våre produkter. Intektene fra salget deles. På denne måten har flere fått både smake på vår honning og deler av intekktene har bidratt til positive prosjekter i flere land. En av de første frivilige som vi opprettet sammarbeid med. Vi oppfordrer alle til å støtte dem i deres arbeid for å skape muligheter for andre!Et lite museum som drives fult og helt av frivilige. En viktig del av vår historie som er viktig vi ikke glemmer. Oppforderer alle til å besøke museet og til å støtte dem. 
Her stiller vi og selger vår honning når de arangerer lørdags kaffe. Frivillige driver blandt annet gratis norsk kurs i kirken. Sjekk ut hva som skjer inne på deres hjemme side og når du kan møte oss her.